Home News

Επίσκεψη του ΕΟΣ Σπάρτης στην κλειστή πίστα αναρρίχησης του ΕΟΣ Τρίπολης

Επίσκεψη του ΕΟΣ Σπάρτης στην κλειστή πίστα αναρρίχησης του ΕΟΣ Τρίπολης

Indoor Climbing
Την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 παλιοί και νέοι αναρριχητές του ΕΟΣ Σπάρτης επισκέφτηκαν και προπονήθηκαν στην κλειστή πίστα του ΕΟΣ Τρίπολης.

Η δράση περιλάμβανε γνωριμία με την αναρρίχηση boulder climbing (indoor) και lead climbing (indoor) τους κανόνες και τον εξοπλισμό.
Ακολούθησε ζέσταμα, βασική τεχνική, τραβέρσες, προβλήματα, πτώσεις και αποθεραπεία.

Ο εσωτερική πίστα αναρρίχησης του ΕΟΣ Τρίπολης έχει γίνει πόλος έλξης για παιδιά, ενήλικες, αρχάριους, έμπειρους αναρριχητές, αθλητές αγωνιστικής αναρρίχησης, αλλα και σημείο αναφοράς της ορειβατικής κοινότητας της Τρίπολης καθώς είναι ανοικτός μέσα στη χρονιά καθημερινώς με προγραμμα προπονήσεων.

Καθώς η αναρρίχητική κοινότητα μεγαλώνει το indoor climbing έχει δώσει νέα πνοή σε συλλόγους της Αθήνας και της επαρχίας.
Γιατί όχι και στη Σπάρτη!!

Ευχαριστούμε τον ΕΟΣ Τρίπολης και τον έφορο αναρρίχησης Ρίγα Χρήστο για τη φιλοξενία και τη γνωριμία με την πίστα.

Οι επόμενες δράσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.